Köp- och leveransvillkor

  1. Allmänt

Alla priser är angivna inklusive moms på 25% i grundinställningen. Längst upp till höger går det att välja om du föredrar att se exklusive moms. 

 

  1. Betalningsalternativ

Betalning sker genom Klarna Checkout eller via Swish och villkor för detta framgår i sista steget vid betalning. I samband med utcheckning godkänner man både våra köpvillkor samt betalleverantörens villkor.

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

 

  1. Leveransvillkor

Normal leveranstid är 2-5 dagar och vi använder oss huvudsakligen av DHL som fraktbolag. Vid högsäsong kan leveranstiden vara något längre.

Order över 500 kr levereras fraktfritt medans mindre order debiteras med en frakt på 49 kr.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktbolaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dagar), så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig 199 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

  1. Ångerrätt/Reklamation/Garanti

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (30) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Utöver detta erbjuder vi dig att returnera dina produkter om du inte är nöjd, eller om de inte motsvarar dina förväntningar, inom 30 dagar från köptillfället, vi kallar det Kundnöjdhetsgaranti.

Samtliga produkter har i tillägg en garanti på 1 år. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar eller en ny produkt, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador eller vid felaktigt användande.

Du betalar själv returfrakten och tänk även på att du står för risken i samband med returfrakten dvs du ansvarar för att förpacka varan väl så att den inte skadas under returfrakten.

Alla returer, reklamationer och garantiärenden skall ske skriftligen via mail till info@audgeirr.se

 

  1. Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Urban and Active AB är ansvariga för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar i samband med ditt köp hos oss. Dessa uppgifter kommer att användas i marknadsföringssyfte och till vårt nyhetsbrev, detta blir godkänt via villkoren i kassan.

Inga uppgifter kommer att lämnas vidare till annan part utan användas endast av Urban and Active AB. Vill du göra några ändringar i dina uppgifter kan du göra det genom att kontakta oss på info@audgeirr.se. Vill du bli borttagen ur registret är det bara att kontakta oss på samma mailadress.

 

  1. Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst info@audgeirr.se.  Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

  1. Force Majeure

Händelser relaterade till krig, naturkatastrof, strejk, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt motsvarande händelser, utanför Urban and Active ABs kontroll – vilken ej kunnat förutses – hänföres till force majeure, vilket medför att Urban and Active AB befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen